Webbdesign & Sökmotoroptimering

Vad som är mycket viktigt är att vi har otroligt bra möjligheter för sökmotoroptimering. Våra kunder är, oavsett hård konkurrens, finns på Google´s förstasida. Ni behöver inte betala för reklam på internet om era kunder inte kan hitta er via sökmotorerna. Vi arbetar för resultat.
För att komma på Google´s förstaplats måste vi först analysera hur stora konkurrenter ni har, arbeta med era texter och koder, köpa länkar samt kontrollera resultaten. Priset varierar från 150 upp till 3500 kronor per månad. Detta beroende på hur stor konkurrens det är på ert-era sökord.

Mer information om sökmotoroptimering kan ni få här

Vi gör unika webbsidor av olika svårighetsgrad från enkla presentations webbsidor till stora projekt såsom webbshop och sociala nätverk. Vi utvecklar stora som små webbprojekt efter era önskemål.