Repertoar

Lektion i repertoar utgör komplement till vanlig balettlektion. I och med att eleven får hela lärarens uppmärksamhet på lektionen i repertoar får hon bättre förutsättningar att utveckla och förbättra sina dansfärdigheter.

Repertoar/Solo:
Läraren arbetar individuellt med eleven i 30 min. per lektion. Eleven får dansa en egen variation ur en kändklassisk balett som hon, med lärarens hjälp, lär in och finslipar. Eleven lära sig rätt placering och teknink samt får lärarens råd beträffande stil och känsla för respektive balett. I slutet av läsåret dansar eleven variationen på en scen vid en större dansuppvisning. Koreografin anpassas efter elevens nivå.

Repertoar/Liten grupp:
Läraren arbetar med eleverna i en liten grupp som kan bestå av max tre elever. balett repertoarLektionen omfattar 30 min per gång. Eleverna får dansa en gruppvariation ur enkänd klassisk balett som de, med lärarens hjälp, lär in och finslipar. Eleverna lär sig rätt placering och teknink samt får lärarens råd beträffande stil och känsla för respektive balett. I slutet av läsåret dansar eleverna gruppvariationen på en scen vid en större dansuppvisning. Koreografin anpassas efter elevernas nivå. I liten grupp delar eleverna på kursavgiften.

Läs mer om Repertoar under länken Balettlinjen.

Ni kan anmäla er till Repertoar via vår kontaktform.

Huddinge och Tumba

Repertoar VT 13. Kursstart v. 5-8. Sportlov v. 9, Påsklov v. 14 – ingen lektion