Hur hittar man en billig resa?

Det är rusning efter charterresor, och då kan det vara svårt att hitta en billig sista minuten-biljett. Men det finns knep för att komma till solen för en inte alltför dyr peng.
Regn och rusk i semestertider leder till dyrare sista minuten-resor. Enligt Fritidsresors informatör Peter Hellström blev restresorna dyrare än ordinarie pris förra året efter midsommar, då det regnade. Och inledningen av juni i år lär inte locka fler att stanna hemma.


 

Vi arbetar professionellt med Städning Stockholm
Tillbehor for bastu


 

DN.se har frågat Peter Hellström och Vingresors informationschef Magdalena Öhrn hur man ska göra för att hitta billiga guldkorn. Här är deras tips:
•Vänta till skolorna börjar i augusti, då brukar priserna sjunka.
•Tunisien och Bulgarien är två lite bortglömda resmål där det inte är lika högt bokningstryck som till klassikerna runt Medelhavet.
•Jämför olika avresedagar. Att sticka iväg mitt i veckan kan ibland vara billigare än att åka på helgen.
•Jämför också olika flygplatser. Bor du i Stockholm kanske du kan åka från Norrköping eller Skavsta. Här gäller det att räkna på hela kostnaden, på många flygplatser får man till exempel gratis parkering. Så är det inte på Arlanda.
•Stirra dig inte blind på den allra billigaste resan med ospecificerad ort och hotell. För bara några hundralappar mer kanske det går att få ett namngivet bra medelklasshotell.

Källa


Våra kompisar rekommenderar:

Vi köper dödsbo för bra priser